Fractional RF - Κλασματικό RF Πρόσωπο, Σώμα

Πως λειτουργεί η τεχνολογία Fractional RF;

Η τεχνολογία Fractional RF λειτουργεί με ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος διείσδυσης, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Χρησιμοποιώντας μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή που αποτελείται από μια συστοιχία με βελόνες συγκεκριμένου πάχους, ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία γένεσης νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος παραμένει ανεπηρέαστη λόγω της μόνωσης που διαθέτουν οι ειδικές ακίδες.

Ποιες είναι οι ενδείξεις της θεραπείας;

Διαθέτουμε τη δυνατότητα ελέγχου του βάθους διείσδυσης, της ενέργειας RF που διοχετεύεται καθώς και της χρονικής διάρκειας έκθεσης, επιτυγχάνουμε τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση του ιστού και πλήρης εξατομίκευση της θεραπείας ανάλογα με τις ενδείξεις ή και τους συνδυασμούς ενδείξεων ανά περίπτωση:

  • Σύσφιξη
  • Ανάπλαση
  • Ρυτίδες προσώπου, περιοφθαλμικές & λαιμού
  • Φωτογήρανση
  • Σμίκρυνση διευρυμένων πόρων & ρύθμιση σμήγματος
  • Έλεγχος ενεργού φλεγμονώδους ακμής
  • Ανάπλαση ουλών ακμής ή άλλης αιτιολογίας
  • Σύσφιξη δέρματος σε δύσκολες περιοχές του σώματος (βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, έσω μηροί)
  • Ραγάδες

Η θεραπεία Fractional RF μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος.

Έτσι επιτυγχάνουμε με απόλυτη ασφάλεια μια ιδιαίτερα ενισχυμένη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο στο βαθύ χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, ενεργοποιώντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την επιθυμητή βελτίωση σε πολλά αισθητικά προβλήματα.

Η τεχνολογία Fractional RF αποτελεί μια ασφαλής εφαρμογή για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η μόνωση που διαθέτουν οι μικροβελόνες της ατομικής κεφαλής προστατεύει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος από τη θερμική βλάβη και την επακόλουθη φλεγμονή.

Μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και σε σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα τα οποία είναι γνωστό ότι είναι πιο επιρρεπή σε μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, καθυστερημένο ερύθημα ή και υπομελάγχρωση με άλλες μεθόδους.

Πονάει το Fractional RF; Τι χρόνο αποθεραπείας έχει;

Η ειδική αυτή τεχνολογία συμβάλλει σημαντικά σε μειωμένη αίσθηση πόνου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής (σε συνδυασμό με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν τη συνεδρία), όπως και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αποθεραπείας, ο οποίος ποικίλει από μερικές ώρες έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως αφορά ήπια έως μέτρια ερυθρότητα.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται καθορίζεται από τις ανάγκες του ασθενούς και συνήθως ανέρχεται στις 2-4 συνεδρίες. Σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται συνήθως λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη σμηγματόρροια ή τον έλεγχο της ενεργού ακμής. Απαιτείται ελαφρώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (2-3 συνεδρίες) για την ανάκτηση της ελαστικότητας (σύσφιξη) ή την ανάπλαση του ουλώδους ιστού.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Το Fractional RF μπορεί να εφαρμοστεί ως μεμονωμένη θεραπεία ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία ή ενέσιμη θεραπεία, στο πλαίσιο ανάπλασης προσώπου που έχει συστηθεί κατά την ενημέρωση από τον ιατρό.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Video Επεμβάσεων

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP