Η ομορφιά δεν είναι χάρισμα
ειναι και δικαίωμα

Δρ Ανδρέας Ιωανννίδης

Η Ομάδα του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη

Πλαστικός – Επανορθωτικός Χειρουργός

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης είναι ειδικός πάνω στην Πλαστική Αισθητική και Επανορθωτική Χειρουργική, περιλαμβάνοντας την περιοφθάλμια χειρουργική, ογκολογία, χειρουργική άκρας χειρός. Είναι αναγνωρισμένος Πλαστικός Χειρουργός από την επίσημη Ελληνική και Κυπριακή Κρατική Ιατρική Υπηρεσία Υγείας και είναι μέλος της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Πλαστικής Χειρουργικής Εταιρίας.

Η φιλοσοφία του είναι ότι η επιτυχία στην εξάσκηση της Πλαστικής Χειρουργικής βασίζεται στην άριστη επικοινωνία και κατανόηση μεταξύ γιατρού και ασθενούς. Πάντα ρωτάει τους ασθενείς του να του πουν και να του εξηγήσουν τις ανάγκες τους, ενώ εκείνος με τη σειρά του ακούει και προτείνει ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για εκείνους και των συγκεκριμένων αναγκών τους . Εκείνος μαζί με το ιατρικό του προσωπικό παρέχει στον ασθενή μία καθαρή και κατανοητή πληροφόρηση. …η επιτυχία στην εξάσκηση της Πλαστικής Χειρουργικής βασίζεται στην άριστη επικοινωνία και κατανόηση μεταξύ γιατρού και ασθενούς. Πιστεύει ότι η καλύτερη λύση για κάθε ασθενούς είναι και η πιο απλή, πιο αποτελεσματική και γρήγορη προσέγγιση.

Διαβάστε το αναλυτικό βιογραφικό του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη

Η Ομάδα

Είμαστε μια από τις αρτιότερες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα, Ελλάδα και στη Λευκωσία της Κύπρου. Ο πλαστικός μας χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, καθώς και οι συνεργάτες του παρέχουν στους ασθενείς μας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές πάνω στην αισθητική πλαστική χειρουργική και επανορθωτική χειρουργική, όπως επίσης εφαρμόζονται τελευταίας γενιάς τεχνολογία λέιζερ για εφαρμογές τόσο σε θεραπευτικά, όσο και σε αισθητικά προβλήματα. Τελευταίου τύπου θεραπευτικές τεχνικές για την αντιμετώπιση επεμβατικά και μη, λιπογλυπτικής σώματος και προσώπου εφαρμόζονται στην κλινική μας.

Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει όλες τις σύγχρονες πληροφορίες πάνω σε επεμβάσεις μαστού, προσώπου, περίγραμμα σώματος, γεννητικής χώρας, ενώ θα σας απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις δίνοντάς σας μια καθαρή εικόνα σχετικά με κάθε χειρουργική ή άλλη θεραπεία ξεχωριστά, διαδικασίες, εκβάσεις κ.λ.π. Σκοπός μας η πλήρης ενημέρωση και επίδειξη πραγματικών μετεγχειρητικών ή θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Ανδρέας Ιωαννίδης

Πλαστικός Χειρουργός

Γιώργος Γαλανόπουλος

Αγγειοχειρουργός

Άννα Φουλίδου

Αναισθησιολόγος

Ευγενία Μπρόκου

Αισθητικό Τμήμα

Νίκος Ζαφείρης

Αναισθησιολόγος

Αφροδίτη Σίδερη

Υπεύθυνη Αισθητικής Δερματοστιξίας

Χριστίνα Παππά

Νοσηλευτικό Τμήμα

Ιωάννα Ιωαννίδου

Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής Αντιγήρανσης

Νικήτας Χρυσανθόπουλος

Ορθοπαιδικό Τμήμα

Έλλη Καρέτσου

Manager Κλινικής

Χαρά Δρομπόνη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Μαρίνα
Μπαλασοπούλου

Υπεύθυνη Marketing

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP