Η ομορφιά δεν είναι χάρισμα
ειναι και δικαίωμα

Δρ Ανδρέας Ιωανννίδης

Η Ομάδα του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη

Πλαστικός – Επανορθωτικός Χειρουργός

 

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πλαστικός Χειρουργός, νέος και ενθουσιώδης, στην προσπάθειά μου να αποδώσω τις εξαιρετικές δυνατότητες της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, πίστευα ότι μπορούσα να συνοψίσω  τη δυναμική της στη φράση «η ομορφιά δεν είναι μόνο χάρισμα, είναι και δικαίωμα».

Στο πέρασμα αυτών των χρόνων, αντιμετώπισα πολλά περιστατικά και ωρίμασα επαγγελματικά και ηλικιακά.  Παρατηρώντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται καθημερινά και συζητώντας μαζί τους όχι μόνο ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική  και εξελισσόμενος και ο ίδιος στο αντικείμενο μου, διαπιστώνω ότι το εύρος και η δυναμική της αυξάνονται διαρκώς.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που με κάνουν να διατηρώ τον ενθουσιασμό μου και αυξάνουν το ενδιαφέρον μου.
Ωστόσο, με τις γνώσεις και την πείρα που έχω αποκτήσει πλέον, θεωρώ απαραίτητο να συμπληρώσω την αρχική μου φράση … «Η ομορφιά δεν είναι μόνο χάρισμα, είναι και δικαίωμα. Μεγαλώστε νεότεροι!»

Συχνά ακούω τη φράση «προτιμώ να αντιμετωπίσω το πέρασμα του χρόνου με αξιοπρέπεια» και είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Αρκεί ο καθένας να ορίζει ελεύθερα τι είναι αξιοπρέπεια για τον ίδιο. Να αισθάνεται όμορφα με αυτό που αποφασίζει και να μην κρίνεται για τις επιλογές του.

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική έχει τη φιλοσοφία της φυσικότητας, του μικρότερου δυνατού τραύματος και της γρήγορης ανάρρωσης. Τολμήστε να αντιμετωπίσετε ατέλειες που σας ενοχλούν και σας κρατούν πίσω από το να ζείτε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε και αγαπήστε την ωριμότητα της ηλικίας δείχνοντας νεότεροι μέσα από την ασφάλεια της Σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής.

Χαρείτε την ηλικία σας με τους δικούς σας όρους!

Διαβάστε το αναλυτικό βιογραφικό του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη

Η Ομάδα

Είμαστε μια από τις αρτιότερες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα, Ελλάδα και στη Λευκωσία της Κύπρου. Ο πλαστικός μας χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, καθώς και οι συνεργάτες του παρέχουν στους ασθενείς μας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές πάνω στην αισθητική πλαστική χειρουργική και επανορθωτική χειρουργική, όπως επίσης εφαρμόζονται τελευταίας γενιάς τεχνολογία λέιζερ για εφαρμογές τόσο σε θεραπευτικά, όσο και σε αισθητικά προβλήματα. Τελευταίου τύπου θεραπευτικές τεχνικές για την αντιμετώπιση επεμβατικά και μη, λιπογλυπτικής σώματος και προσώπου εφαρμόζονται στην κλινική μας.

Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει όλες τις σύγχρονες πληροφορίες πάνω σε επεμβάσεις μαστού, προσώπου, περίγραμμα σώματος, γεννητικής χώρας, ενώ θα σας απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις δίνοντάς σας μια καθαρή εικόνα σχετικά με κάθε χειρουργική ή άλλη θεραπεία ξεχωριστά, διαδικασίες, εκβάσεις κ.λ.π. Σκοπός μας η πλήρης ενημέρωση και επίδειξη πραγματικών μετεγχειρητικών ή θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Ανδρέας Ιωαννίδης

Πλαστικός Χειρουργός

Ιωάννα Ιωαννίδου

Ιατρός Αισθητικής Ιατρικής Αντιγήρανσης

Γιώργος Γαλανόπουλος

Αγγειοχειρουργός

Νίκος Ζαφείρης

Αναισθησιολόγος

Άννα Φουλίδου

Αναισθησιολόγος

Χαρά Δρομπόνη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Χριστίνα Παππά

Νοσηλευτικό Τμήμα

Νικήτας Χρυσανθόπουλος

Ορθοπαιδικό Τμήμα

Αφροδίτη Σίδερη

Υπεύθυνη Αισθητικής Δερματοστιξίας

Κατερίνα Ζένιου

Υπεύθυνη Αισθητικών Θεραπειών

Μελίνα Ακριτίδου

Executive patients coordinator-υπεύθυνη διαχείρισης ασθενών Κύπρου

Έλλη Καρέτσου

Manager Κλινικής

Νίκη Μέγα

Κλινική Ψυχολόγος – Ιατρική Σύμβουλος Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP