Νέα και Δημοσιεύσεις

O πιστοποιημένος Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης στο Με Αγάπη Χριστιάνα Alpha Cyprus μιλάει για την νέα και καινοτόμα τεχνική στη σμίλευση σώματος FRBR + Argon Plasma που που καταπολεμά χαλάρωση, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και προσφέρει σύσφιξη σώματος με μια μόνο εφαρμογή. 

✨ Μεγάλη ευχαρίστηση που μας φιλοξένησε στην εκπομπή Ελλάδα στο Φως στο κανάλι της ομογένειας #greekvoice η ταλαντούχα δημοσιογράφος Τζενη Παντέλη. ✅Ήταν μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! 👏 Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενθουσιώδη παρουσία σας και την ενδιαφέρουσα συζήτηση!!

Η Νίκη Μέγα Κλινική Ψυχολόγος/Ιατρ. Συμβ. Πλαστ. Χειρουργικής Advanced Aesthetics καλεσμένη στο Με αγάπη Χριστιάνα #meagapichristiana μιλάει για την αντιμετώπιση πανάδων με μια μόνο εφαρμογή χάρη σε ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο με αναστολή της μελανίνης μόνιμα και δραστικά.

Όλα όσα είπαμε στην εκπομπή ‘Με αγάπη Χριστιάνα’ στον Alpha TV Κύπρου στις 25 Απριλίου. Η επέμβαση της Γυναικομαστίας δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού αλλά μια θεραπευτική – Αισθητική παρέμβαση.

FRBR + Argon plasma

Όλα όσα είπαμε στην εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha TV Κύπρου στις 29/3/23. Μιλήσαμε για την νέα, καινοτόμο τεχνική του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη FRBR + Argon plasma για λιπόλυση, λιποαφαίρεση, σύσφιξη και διαμόρφωση αθλητικού σώματος.

Cryoskin Treatment by Advanced Aesthetics

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, μιλήσαμε για την νέα μας θεραπεία, κρυογενετικής λιπόλυσης, σύσφιξης και νεοκολλαγονογένεσης προσώπου και σώματος. Μια θεραπεία νέα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

TOP