Νέα και Δημοσιεύσεις

Όλα όσα είπαμε στην εκπομπή ‘Με αγάπη Χριστιάνα’ στον Alpha TV Κύπρου στις 25 Απριλίου. Η επέμβαση της Γυναικομαστίας δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού αλλά μια θεραπευτική – Αισθητική παρέμβαση.

FRBR + Argon plasma

Όλα όσα είπαμε στην εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha TV Κύπρου στις 29/3/23. Μιλήσαμε για την νέα, καινοτόμο τεχνική του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη FRBR + Argon plasma για λιπόλυση, λιποαφαίρεση, σύσφιξη και διαμόρφωση αθλητικού σώματος.

Cryoskin Treatment by Advanced Aesthetics

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, μιλήσαμε για την νέα μας θεραπεία, κρυογενετικής λιπόλυσης, σύσφιξης και νεοκολλαγονογένεσης προσώπου και σώματος. Μια θεραπεία νέα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Στην εκπομπή <<Με αγάπη Χριστιάνα>> την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου μιλήσαμε για ακμή. Ένα θέμα που απασχολεί εφήβους αλλά πλέον και μεγάλο ποσοστό ενηλίκων. Η ακμή (aka lifelong battle) μπορεί να αντιμετωπιστεί ΧΩΡΙΣ φαρμακευτική αγωγή και είμαστε εδώ να το αποδείξουμε.

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha TV Κύπρου της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2022 ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, μίλησε για τις Quick Fix παρεμβάσεις, τα πλεονεκτήματα και τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Αναφερθήκαμε στις τεχνικές : Instant Liquid Facial Contouring. Instant Liquid Nose Reshaping P.S.R neck. Μείνετε συντονισμένοι για νέες εμφανίσεις και αναλύσεις των τεχνικών μας.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην Μαρίνα της Αγίας Νάπας, σε ένα εντυπωσιακό και καλά οργανωμένο event απο την Boussias Cyprus, Τα Cyprus Wellness Awards 2022  ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις πρωτοβουλίες, τις καινοτόμες υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις θεραπείες στο ευρύτερο χώρο του wellness.  Είχαμε την τιμή και την χαρά να παραλάβουμε το Gold Award / Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ‘Non

TOP