Instant Liquid Facial Contouring - Quick Fix Ενέσιμο Lifting

Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν.

Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”.

Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό από τα 38 έτη και έπειτα. Λόγω αυτού έχουμε αλλαγές από άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου, του κεντρικού προσώπου και της κροταφικής χώρας.

Μετά τα 35 χρόνια αρχίζει και η δεύτερη αλλαγή στο πρόσωπο. Αυτή είναι η χαλάρωση και η διάσπαση των συνδέσμων του προσώπου που κρατούν συνεκτικά το δέρμα στον οστικό σκελετό. Χαλαρώνοντας οι συγκεκριμένοι αυτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να πέφτει το πρόσωπο και να δημιουργεί αναδιπλώσεις δέρματος.

Ταυτόχρονα ξεκινά η τρίτη αλλαγή φθοράς που αφορά την όψη και την χροιά του δέρματος. Λόγω των ακτινικών αλλοιώσεων το δέρμα αφυδατώνεται και ξηραίνεται. To μέτωπό μας ατονεί και γεμίζει ρυτίδες έκφρασης όπως και το μεσόφρυο.

Αυτό είναι μια αλλαγή η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτο βαθμό.

Το 3DLiquidFacelift αφορά την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου όπως και την ανάκτηση της καλής υφής και χροιάς του δέρματος, σε συνδυασμό με εφαρμογή Botox για το μέτωπο και με θεραπευτική αγωγή για το δέρμα.

Αυτό γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως υποδόρια ή πολυκαπρολακτόνης σε συγκεκριμένα σημεία στήριξης, όπως είναι τα ζυγωματικά, υπερόφρυα χώρα, κεντρικό πρόσωπο, πώγωνος, κάτω γνάθου.

Αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ξαναπροκαλούμε τέντωμα των ιστών.

Συμπληρωματικά επιδρούμε στην ποιότητα, στην υφή του δέρματος με μικροθεραπεία υαλουρονικού οξέους και φυτικού χημικούPeeling, έτσι ώστε να ξαναβρούμε τη λάμψη στο δέρμα του προσώπου.

Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προστασία πέρα της αντηλιακής προστασίας με καλή ενυδάτωση με αντηλιακή κρέμα.

Η θεραπεία αφορά ηλικίες από 35 με 45 χρόνων όπου τα προβλήματα χαλάρωσης των συνδέσμων και κατ’ επέκταση του δέρματος δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα.

Στα νέας γενιάς υποστηρικτικά υλικά ανάπλασης των κυττάρων του προσώπου είναι και η πολυκαπρολακτόνη.

Πολυκαπρολακτόνη

Είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα, που διεγείρει την αύξηση του κολλαγόνου του ίδιου του σώματός σας. Είναι το πρώτο δερματικό εμφύτευμα που προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση, για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί ενέσιμο νέας γενιάς;

Επιλέγοντας μια θεραπεία με πολυκαπρολακτόνη επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο και θα κοστίσει λιγότερο από τα συμβατικά δερματικά εμφυτεύματα. Αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν ενέσιμο αντιγήρανσης με διέγερση παραγωγής κολλαγόνου.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβετε τις θεραπείες κάθε 6 με 9 μήνες.

Οι επιλογές θεραπείας πολυκαπρολακτόνης δεν είναι μόνο διαθέσιμες για το πρόσωπο αλλά έχουν σχεδιαστεί ειδικά και για τα χέρια.

Είναι ένα ασφαλές και κλινικά τεκμηριωμένο συνθετικό δερματικό εμφύτευμα, κατασκευασμένο από μαλακά μικροσφαιρίδια πολυκαπρολακτόνης (PCL) που αιωρούνται σε ένα προσαρμόσιμο gel. Το PCL έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 20 χρόνια σε πολλά ιατρικά σκευάσματα με εγκρίσεις CE και FDA.

Έχει δοκιμαστεί κλινικά, όπου και επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό του προφίλ ως ένα βιοαπορροφήσιμο ιατρικό σκεύασμα. Φέρει τη σήμανση CE και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς οδηγίες διασφάλισης της ποιότητας.

Τι αίσθηση έχει η θεραπεία;

Η πολυκαπρολακτόνη είναι μια μοναδική, απαλή και λεία σύνθεση, που εγχέεται μέσα από μια λεπτή βελόνα. Μπορεί να νοιώσετε ένα αίσθημα δυσφορίας. Σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα τοπικό αναισθητικό για να μειωθεί αυτό.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Τυπικά περίπου μισή ώρα, αλλά εξαρτάται από την θεραπεία που υποβάλλεστε.

Πότε θα μπορώ να δω αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πόση διάρκεια θα έχουν αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από 1-4 χρόνια ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε και το πιο είναι το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση.

Τι θα πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Προτείνεται η αποφυγή του καυτού μπάνιου , η έντονη άσκηση για 24 ώρες και η έκθεση στον ήλιο και την ακτινοβολία UV  για μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Επιπλοκές σχετικά με την αντίδραση στην ένεση, όπως το πρήξιμο, κοκκινίλα ή μελάνιασμα μπορεί αν προκύψουν. Αυτό σπάνια μπορεί να διαρκέσει 1-2 μέρες.

Το ενέσιμο πολυκαπρολακτόνης μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο νέας γενιάς ενέσιμο για χέρια, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια.

Η θεραπεία απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP