Αφαίρεση Tattoo με Pico Laser

Με την βοήθεια του Pico και της μεγάλης ευελιξίας που μας δίνει στην εφαρμογή, τώρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εξατομικευμένα κάθε τύπο τατουάζ, χωρίς τον τραυματισμό του σημείου και χωρίς να αφήσουμε σημάδια ή ουλές.

Το δέρμα θα καθαρίσει σταδιακά από κάθε χρωστική, ακόμα και από τις δύσκολες όπως το μπλε, το πράσινο κλπ, αλλά και εκεί που πιθανώς απέτυχαν άλλες μέθοδοι αφαίρεσης.

Με την βοήθεια της συγκεκριμένης τεχνολογίας, το Pico laser καταφέρνει να διεισδύσει με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια στο σημείο του τατουάζ και θρυμματίζει την χρωστική, η οποία αποβάλλεται εξωτερικά από τον οργανισμό. Στην ουσία η χρωστική με την εφαρμογή της θεραπείας γίνεται μια λεπτή σκόνη, από θρυμματισμένα σωματίδια τα οποία ανεβαίνουν στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και έτσι καταστρέφεται.

Η υψηλή παλμική ενέργεια σε διαφορετικά μήκη κύματος μας δίνει την δυνατότητα να δράσουμε αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τα χρώματα του τατουάζ, τον τύπο δέρματος, την ποιότητα των χρωστικών αλλά και το βάθος αυτών.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ;

Ανάλογα με το Τατουάζ, θα εκτιμηθεί ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών.

Ρόλο παίζουν πολύ παράγοντες. Ο τύπος του δέρματος, τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για το τατουάζ (τα μονόχρωμα χρειάζονται συνήθως λιγότερες συνεδρίες από τα πολυχρωματικά) και την ποσότητα της χρωστικής.

Επίσης ανάλογα με την περιοχή του σώματος που έχει γίνει το τατουάζ (π.χ. ο λαιμός χρειάζεται λιγότερες συνεδρίες σαν περιοχή από ότι τα χέρια).

Σε γενικές Γραμμές απαιτούνται 4-8 συνεδρίες με απόσταση τουλάχιστον 4 εβδομάδων μεταξύ τους.

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP