Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική: Thermi-Lid

Τα βλέφαρα αποτελούν την πιο συχνά επηρεαζόμενη ανατομική περιοχή στο πρόσωπο με αποτέλεσμα μιας πρώιμης γήρανσης και κόπωσης.

Τα πιο κοινά προβλήματα που παρουσιάζονται κυρίως από την 3η δεκαετία και έπειτα είναι:

  • Μαύροι κύκλοι
  • Άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου (άδειο βλέμμα)
  • Σακούλες στα μάτια
  • Άδειασμα του κεντρικού προσώπου
  • Λεπτές επιφανειακές ρυτίδες βλεφάρων και γύρω περιοχής

Λόγω του γεγονότος ότι όλες αυτές οι αλλαγές ξεκινούν νωρίς και μας συνοδεύουν και μετά την 4η δεκαετία της ζωής, η χειρουργική λύση δεν είναι πάντα η προτεραιότητά μας.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης ανέπτυξε μια πρωτοπόρο μη επεμβατική τεχνική, την καλούμενη Thermi-Lid Technique όπου με τη χρήση μιας έξυπνης ατραυματικής κάνουλας εσωτερικής διέγερσης των ιστών αναστρέφει όλες τις πιο πάνω αλλαγές στα βλέφαρα και στις περιοφθάλμιες περιοχές.

Με την εισαγωγή της έξυπνης ρομποτικής κάνουλας με την χορήγηση ραδιοσυχνοτήτων με απόλυτη ασφάλεια προκαλείται η αφαίρεση της λιπώδους σακούλας, σύσφιξη δέρματος, διέγερση των ινοβλαστών, παραγωγή κολλαγόνου, γέμισμα του άδειου βλέμματος και εξαφάνιση των μαύρων κύκλων.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και μετά το πέρας της  20λεπτης αυτής διαδικασίας. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του ακόμη και την ίδια ημέρα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ξεπερνά τα 5έτη.

Αποτελεί ίσως τη μοναδική αναίμακτη διαδικασία για τα βλέφαρα που δίνει αποτελέσματα συγκρίσιμα με τη χειρουργική επέμβαση.

Απευθύνεται σε άτομα ηλικιών μέχρι τα 45 έτη, αλλά φυσικά αποτελεί και την εναλλακτική θεραπεία για μεγαλύτερες ηλικίες που θέλουν βελτίωση αλλά δε φλερτάρουν με την ιδέα της χειρουργικής παρέμβασης για τους δικούς τους λόγους.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Video παρουσίασης

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP