Αναζωογονητική θεραπεία περιγράμματος ματιών

Η EYE PERFECTION TREATMENT είναι μια προηγμένη επαγγελματική θεραπεία με ολοκληρωτική, αναζωογονητική δράση, προσεκτικά σχεδιασμένη για τη θεραπεία του περιγράμματος των ματιών.

Αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης της περιοχής των ματιών, όπως η χαλάρωση, οι σακούλες των ματιών και οι ρυτίδες στο "πόδι της χήνας" και στο μεσόφρυο.

Μια μη ερεθιστική, εξαιρετικά αποτελεσματική και επαναστατική θεραπεία που συνδυάζει φυσικά ενεργά συστατικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες για την αναζωογόνηση των ματιών, ομορφαίνοντάς τα από την πρώτη συνεδρία. 

Μια αποκλειστική φόρμουλα που προσφέρει μοναδική φροντίδα και πρωτόγνωρες αισθήσεις, επειδή μια συνεδρία Eye Perfection δεν είναι μόνο μια έντονη συνεδρία ομορφιάς και ευεξίας άλλα μια ολιστική εμπειρία που παρέχει επίσης βαθιά χαλάρωση.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η θεραπεία;

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Συνιστάται ιδιαίτερα για δέρματα με ρυτίδες γύρω από τα μάτια και μεταξύ των φρυδιών, μαύρους κύκλους και χαλάρωση στην περιοχή των βλεφάρων. Επίσης κατάλληλη για άνω των 30 ετών, για να καθυστερήσει και να αποτρέψει την εμφάνιση των προαναφερθέντων σημαδιών.

Δράση:

-«Γόμα ρυτίδων». Μειώνει και θολώνει το βάθος των ρυτίδων.
-Προσφέρει σύσφιξη, ξεκούραση και λάμψη.
-Μειώνει τους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών και φωτίζει άμεσα.

Αποτέλεσμα:

•Οι ρυτίδες μαλακώνουν.
•Οι σακούλες των ματιών και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται.
•Ενυδατωμένο, απαλό και σφιχτο περίγραμμα.
•Φωτεινότερα μάτια, με πιο ξεκούραστη εμφάνιση.

 

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP