Ανόρθωση χεριών - Arm Lift

Με την πάροδο του χρόνου ο λιπώδης ιστός, κάτω από την επιδερμίδα, γίνεται πιο λεπτός και το δέρμα των χεριών τείνει να χαλαρώσει. Μερικές φορές υπάρχει η συσσώρευση λίπους στην περιοχή του τρικέφαλος όπου δείχνει την αντιαισθητική εικόνα (κρεμασμένα μπράτσα).

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να θεραπευτεί με χειρουργική επέμβαση όταν ο βαθμός χαλάρωσης είναι αρκετά μεγάλος και έχει σαν στόχο :

  • Την μείωση του υπερβολικού χαλαρού δέρματος .
  • Την σύσφιξη του υποκειμένου υποστηρικτικού ιστού που καθορίζει το σχήμα του ανω βραχίονα.
  • Την μείωση τοπικού λίπους στην περιοχή.

Χειρουργική Διαδικασία:

Το Arm Lift των βραχιόνων το χωρίζουμε σε δύο στάδια.

Στο πρώτο στάδιο συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση τοπικού λίπους με τη γνωστή ιατρική τεχνική της λιποαναρρόφησης που γίνεται μέσω μιας μικρής τομής.

Στο δεύτερο στάδιο συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση περίσσειας δέρματος με μια μικρή τομή κάτω από την μασχάλη(σε μικρού βαθμού χαλάρωσης). Σε περιπτώσεις που η χαλάρωση είναι αρκετά μεγάλη τότε η τομή γίνεται μέσα στην αύλακα μεταξύ δικεφάλου και τρικεφάλου δηλαδή από τον αγκώνα μέχρι και την μασχαλιαία πτυχή.

Πλεονεκτήματα από την χειρουργική επέμβαση:

  • Θα βελτιωθεί η εικόνα που έχετε για το σώμα σας.
  • Θα πάψετε να αισθάνεστε άσχημα και αμήχανα για την εικόνα των χεριών σας.
  • Θα μπορείτε να φοράτε μπλούζες χωρις μανίκια και χωρίς περιορισμούς.
  • Θα νιώθετε άνεση κατά την κίνηση των χεριών σας.
  • Τα χέρια σας θα είναι πιο σφικτά και θα έχουν νεανική εικόνα.

Το είδος της νάρκωσης

Η επέμβαση γίνεται με τοπική, μέθη (υπνοχαλάρωση), γενική νάρκωση.

Διάρκεια χειρουργείου και χρόνος ανάρρωσης

Η διάρκεια του χειρουργείου είναι συνήθως 2-3 ώρες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Ο ασθενής μπορεί να φύγει και την ίδια μέρα από την κλινική έαν το αξιολογήσει ο Δρ.Ανδρέας Ιωαννίδης.

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και διάρκεια αποτελεσμάτων

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά το χειρουργείο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πλήρως εμφανές 6 μήνες μετά την επέμβαση. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την σταθερότητα του βάρους και μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στο σώμα και το δέρμα σας, ωστόσο η χαλάρωση στα μπράτσα θα είναι πολύ μικρότερη.

Τα σημάδια και οι τομές εξαφανίζονται;

Τα σημάδια της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης ξεκινούν από το σημείο της μασχάλης και θα εκτείνονται ώς τον αγκώνα. Θα είναι εμφανή κυρίως όταν σηκώνετε τα χέρια ψηλά. Με την πάροδο του χρόνου η ουλή αρχίζει και υποχωρεί. Η καινούργια εικόνα των χεριών σας και η αυτοπεποίθηση που θα σας δώσει θα κάνουν τις ουλές να μοιάζουν ανύπαρκτες.

Καινούριες τεχνικές ανόρθωσης χεριών

Στην Advanced Aesthetics by Dr. Ανδρέας Ιωαννίδης θα βρείτε την καινούρια τεχνική Thermi Tight η οποία στηρίζεται στις ραδιοσυχνότητες κάτω από το δέρμα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει σημαντικά τη χαλάρωση χωρίς τομές, χωρίς πόνο και με γρήγορη ανάρρωση. Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται σε μικρού βαθμού χαλάρωσης και αφαίρεσης τοπικού πάχους.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Παραδείγματα πριν και μετά

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP