Αυξητική χειλιών

Το όνειρο κάθε γυναίκας, γεμάτα και σαρκώδη χείλη! Για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους.

Έγχυση λίπους:  Ένα προσωρινό αποτέλεσμα για την αυξητική χειλιών πραγματοποιείται με την έγχυση λίπους και κολλαγόνου, τα οποία για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα της αυξητικής απαιτείται να επαναλαμβάνονται, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιθανό να απορροφηθούν από το σώμα.

Χειρουργική μέθοδος: Πολλές χειρουργικές μέθοδοι έχουν αναφερθεί, όπως αυτόλογα μοσχεύματα απονευρώσεων, χοριολιπώδους ιστού ή άλλα μοσχεύματα, όπως το υλικό Alloderm. Μια συχνή παρεμβατική μέθοδος είναι και η έγχυση μικροσταγονιδίων λίπους. Οι χειρουργικές αυτές μέθοδοι θεωρούνται πιο σύνθετες και χρειάζονται μεγαλύτερη περίοδο ανάρρωσης.

Υαλουρονικό οξύ: Είναι ο πιο συχνός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργηθούν πιο γεμάτα στην εμφάνιση χείλη, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται και ρυτίδες στη γύρω περιοχή του στόματος.

 Συμβουλή! Θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει κάποιος με υαλουρονικό οξύ, ώστε να δει τα αποτελέσματα και να αποφασίσει σε μεταγενέστερο χρόνο για κάτι πιο μόνιμο.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Είναι μια ουσία που παρασκευάζεται στο εργαστήριο, δεν είναι ούτε ανθρώπινης ούτε ζωικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται τα τελευταία 15χρόνια με προβλέψιμα αποτελέσματα, αποκαθιστά τον όγκο και την πληρότητα στο δέρμα για να διορθώσει μέτριες έως σοβαρές ρυτίδες, πτυχώσεις του προσώπου όπως ρινοχειλικές ή ρινοπαρειακές, ρυτίδες στα μάγουλα και χαρίζει πλούσια και σαρκώδη χείλη. Το Υαλουρονικό Οξύ είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φιλικό συστατικό του οργανισμού μας και δεν προκαλεί αλλεργίες).

Η εφαρμογή είναι εύκολη; Θα χρειαστεί αναισθησία;

Αρχικά τοποθετούμε μια κρέμα στα χείλη για 45’ ώστε να μουδιάσει το σημείο και να μην αισθανθεί ο ασθενής τα τσιμπήματα της τοπικής ξυλοκαΐνης που θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα, έπειτα ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης εφαρμόζει ενέσιμη τοπική αναισθησία στο στόμα για να μουδιάσουν τα νεύρα που νευρώνουν αισθητικά τα χείλη.

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως;

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή και αν χρειαστεί κάποια συμπλήρωση μπορεί να γίνει σε 15 ημέρες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του υλικού δεν ξεπερνά τους 8 – 10μήνες. Στην αγορά υπάρχουν και υλικά μόνιμης ή παρατεταμένης διάρκειας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Συνήθως οι παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν μετά την έγχυση του Υαλουρονικού οξέως είναι ελαφρύ πρήξιμο και ήπια ερυθρότητα. Το οποίο το αντιμετωπίζουμε με την τοποθέτηση πάγου και ειδικής κρέμας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι άτομα που δεν νιώθουν σίγουρα για την αλλαγή και δεν έχουν καταλήξει στην εικόνα που θα ήθελαν να αποκτήσουν στα χείλη, κάποιες σύνθετες χειρουργικές επεμβάσεις ή πιο μόνιμες λύσεις δεν θα αποτελούσαν την καλύτερη επιλογή. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει κάποιος με Υαλουρονικό οξύ, ώστε να δει τα αποτελέσματα και να αποφασίσει σε μεταγενέστερο χρόνο για κάτι πιο μόνιμο.

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να έχετε ένα ραντεβού με τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη για ενημέρωση με τους πιο σύγχρονους τρόπους για αύξηση των χειλιών.

 

 

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP