Δερματικές Παθήσεις – Σπίλοι

Ένα από τα συχνότερα κοινά προβλήματα, για τα οποία προσφεύγουν άνδρες και γυναίκες στον Πλαστικό Χειρουργό είναι οι διάφοροι μελαγχρωματικοί σμηγματορροϊκοι σπίλοι (ελιές) ή διάφορες μικρές δερματικές εξωφυτικές βλάβες όπως είναι οι μυρμηγκιές, θηλώματα κ.λ.π.

Πάντοτε το σημαντικότερο στοιχείο είναι η ποιότητα της βλάβης και οι πιθανότητες που έχει να αναπτύξει στο μέλλον κάποια προκαρκινωματώδη ή καρκινοματώδη συμπεριφορά. Ένα δεύτερο και σημαντικό στοιχείο είναι το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που μπορούν να δίνουν τέτοιες βλάβες είτε λόγω θέσης και μορφής είτε λόγω της μεγάλης έκτασης ή και του αριθμού, όπως συμβαίνει σε μυρμηγκιές ή θηλωματώδη βλάβες που μπορεί να κατακλύζουν κατά εκατοντάδες τον τράχηλο του προσώπου αλλά και το σώμα.

Στην Advanced Aesthetics συνδυάζουμε την γνώση για διαφοροδιάγνωση της βλάβης τόσο από την ιατρική πλευρά όσο και από την χρήση τεχνολογίας δερματοφασματοσκόπισης. Ταυτόχρονα, διαθέτουμε και την τεχνολογία για αισθητική αφαίρεση όλων των βλαβών που είναι στην πλειονότητά τους καλοήθη με πολύ χαμηλή δυναμική εξαλλαγής σε προκαρκινωματώδη κατάσταση.

Ο συνδυασμός laser και Radiofrequencies μας εξασφαλίζει την απλή, γρήγορη και αισθητικά άριστα αφαίρεση βλάβης που μας προβληματίζει είτε για την εμφάνισή της, τη θέση της και αριθμό εμφάνισης.

Έτσι σε μια συνεδρία μπορούν να αφαιρεθούν μέχρι και 200 βλάβες σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα στο σημείο εκτομής.

Με τις πιο πάνω τεχνικές μπορούμε να έχουμε και την ιστολογική πιστοποίηση της βλάβης, αλλά και αισθητική αφαίρεσή της χωρίς να προσφεύγουμε σε μεγάλες χειρουργικές εκτομές.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP