Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος

Το υαλουρονικό οξύ του σώματος για ένα γυμνασμένο σώμα το καλοκαίρι.

Τι είναι το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος είναι ένα gel που προσθέτει όγκο στους ιστούς. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, όπως γάμπες και στους γλουτούς, ή για το γέμισμα κοίλων παραμορφώσεων και ουλών. Παρέχει άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα από την χειρουργική επέμβαση, ο σχηματισμός ουλών στο σημείο έγχυσης είναι ελάχιστος και γίνεται λιγότερο αισθητός με το χρόνο.

Από τι αποτελείται το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Το ενέσιμο υαλουρονικό σώματος είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα. Η σταθεροποίηση του υαλουρονικού οξέος σε gel, του προσδίδει μεγάλη διάρκεια ενώ παραμένει παρόμοιο με το υαλουρονικό οξύ του ίδιου του σώματος. Το gel Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος είναι βιοδιασπώμενο.

Που εφαρμόζεται το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Το ενέσιμο υαλουρονικό σώματος είναι ένα καινοτόμο προϊόν για την αποκατάσταση του όγκου και διαμόρφωση πολλών σημείων του σώματος όπως για παράδειγμα των γαμπών και των γλουτών. Επίσης μπορεί να ομαλοποιήσει μικρές ατέλειες του δέρματος, όπως αυτές που προκαλούνται μετά από λιποαναρρόφηση και χειρουργικές ουλές. Τέλος, καινούρια εφαρμογή είναι η δημιουργία γυμνασμένου σώματος σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.

Σε τι διαφέρει το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος είναι ένα πιο παχύ gel που έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για την αποκατάσταση του όγκου και του περιγράμματος του σώματος και εφαρμόζεται με μεγαλύτερη κάνουλα.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διαδικασία διαρκεί από 20 λεπτά μέχρι 1 ώρα ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την ποσότητα του gel που εγχύεται. Το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα.

Πώς γίνεται μια θεραπεία με Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Η θεραπεία θα πρέπει να εκτελείται σε ιατρείο από εκπαιδευμένο ιατρό. Η διαδικασία συνήθως απαιτεί τοπική αναισθησία στην περιοχή εφαρμογής. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μιλήστε με το γιατρό σας για τις απαιτούμενες οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία.

Ποιοι μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει το σώμα του, χωρίς μόνιμα υλικά και χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επίσης το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος είναι κατάλληλο για άτομα που δεν επιθυμούν γενική αναισθησία ή ανησυχούν για χειρουργικές ουλές και είναι διατεθειμένοι να επαναλάβουν την εφαρμογή σε 12-14 μήνες. Η θεραπεία είναι μια σύντομη διαδικασία που συνήθως απαιτεί τοπική αναισθησία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα αισθητικά αποτελέσματα με ελάχιστες επιπτώσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες και την προσωπική σας ζωή και ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης.

Γενικά αποτελεί την εύκολη λύση προσωρινής διαμόρφωσης του σώματος και είναι ιδανική λύση για ένα καλοσχηματισμένο σώμα για το καλοκαίρι!

Τι συμβαίνει μετά τη θεραπεία με Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Μετά την θεραπεία θα δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Μετά το τέλος της διαδικασίας μπορεί να αισθάνεστε την περιοχή εφαρμογής τεντωμένη ή ερεθισμένη για λίγες ημέρες, καθώς το gel εγκαθίσταται και πιέζει τους γύρω ιστούς. Τα συνηθισμένα παυσίπονα είναι συνήθως αρκετά για την αντιμετώπιση αυτής της προσωρινής δυσφορίας.

Συνιστάται επίσης να είστε λίγο προσεκτικοί αμέσως μετά την θεραπεία – όχι βαριές ασκήσεις ή παρατεταμένη πίεση – τα περισσότερα άτομα συνεχίζουν τις συνηθισμένες καθημερινές τους δραστηριότητες πολύ γρήγορα. Ο ιατρός που σας παρακολουθεί θα σας δώσει τις αναγκαίες συμβουλές για μετά την θεραπεία.

Ποιος μπορεί να εφαρμόσει μία θεραπεία με Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος;

Συνιστάται η εφαρμογή μόνο από πιστοποιημένους Πλαστικούς Χειρουργούς κλινικών που εφαρμόζουν θεραπείες με Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος.

Αποτελέσματα και οφέλη.

Μπορείτε να δώσετε σχήμα και όγκο στο σώμα σας με φυσικό τρόπο. Η διαδικασία είναι γρήγορη και χρειάζεται μόνο τοπική αναισθησία. Ο χρόνος διακοπής της εργασίας ή των καθημερινών δραστηριοτήτων είναι ελάχιστος.

Τα οφέλη είναι:

  • Δεν υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση ούτε σε γενική αναισθησία
  • Η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τη χρήση μόνιμων εμφυτευμάτων ή σωματικού λίπους
  • Καθώς το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος δεν είναι μόνιμο προϊόν, μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που μπορεί να υποστεί το σώμα σας και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε εσείς τον έλεγχο της εμφάνισής σας
  • Δεν ανησυχείτε για την δημιουργία εκτεταμένων ουλών

Μειονεκτήματα

  • Η ανάγκη επανάληψης του

Πόσο διαρκεί μία θεραπεία;

Το αισθητικό αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί πάνω από ένα χρόνο. Το gel βιοδασπάται αργά, σύμφωνα με τη φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού. Όλοι οι οργανισμοί όμως είναι διαφορετικοί και υπάρχουν ατομικές διακυμάνσεις. Για να διατηρηθεί ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα, συνήθως χρειάζεται επαναληπτική θεραπεία σε 9 –14 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή. Στις επαναληπτικές θεραπείες απαιτείται μικρότερη ποσότητα προϊόντος.

Πώς απορροφάται το gel;

Η απορρόφηση του gel Macrolane είναι μια αργή και σταδιακή διαδικασία. Βιοδιασπάται φυσιολογικά από τον οργανισμό μας.

Είναι το Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος ασφαλές;

Ναι, το ενέσιμο υαλουρονικό σώματος αποτελείται από το ίδιο σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από δέκα εκατομμύρια θεραπείες στο πρόσωπο, χωρίς να έχουν αναφερθεί καθόλου επικίνδυνα για τη ζωή περιστατικά. Η ασφάλεια του Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα που διέπουν τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Η ασφάλεια χρήσης του Ενέσιμο Υαλουρονικό Σώματος έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες καθώς και με παρακολούθηση των περιστατικών μετά την εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες ομάδες μυών, αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία για να δείχνει το σώμα πιο γυμνασμένο (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, κνήμες κ.λ.π.)

Παραδείγματα πριν και μετά

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP