Ε. Β. S Electromagnetique Body Shaping

Το E. B. S δημιουργήθηκε βασισμένο στην τεχνολογία του μαγνητικού τομογράφου με υψηλή ευκρίνεια και απόλυτη συμβατότητα με τον οργανισμό (απόλυτη ασφάλεια. Η τεχνολογία E. B. S έχει πάρει την έγκριση του αμερικάνικου οργανισμού φαρμάκων (FDA) κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και  την αποτελεσματικότητά της.  Η κύρια δράση του είναι η πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού.

Πώς λειτουργεί το E. B. S;

Το HIFEM προκαλεί περίπου 20.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η θεραπεία. Οι συσπάσεις αυτές είναι υπερβολικά πιο δυνατές από τις συσπάσεις που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής ή της κίνησης. Συγκεκριμένα μισή ώρα θεραπείας αντιστοιχεί με 5 ώρες γυμναστικής.
 Όσον αφορά στην διαδικασία της Λιπόλυσης οι συσπάσεις οι οποίες πραγματοποιούνται χρειάζονται ενέργεια, η οποία εξοικονομείται από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα. Τα αποπτώμενα λιποκύτταρα κατακερματίζονται και αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό σε διάρκεια μερικών εβδομάδων, επομένως αυξάνεται και ο μεταβολισμός.

Ποιά τα αποτελέσματα από την θεραπεία E. B. S ;

-Χτίζει και τονώνει όλους τους μύες
-Βοηθά στην Μείωση του Λίπους
-Αυξάνει τον Μεταβολισμό
-Τονίζει , Γραμμώνει τους κοιλιακούς
-Ανορθώνει, τονώνει και δυναμώνει τους γλουτούς
-Γυμνάζει, Τονώνει χέρια και Πόδια
- Με την επίδραση που ασκεί στην απονεύρωση των μυών προκαλείται (έμμεσα) και σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή που το εφαρμόζουμε  
 Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα.

Σε ποιές μυϊκές ομάδες μπορεί να εφαρμοστεί ; 

Το HIFEM μπορεί να εφαρμοστεί σε
Δικέφαλους
Τρικέφαλους
Τετρακέφαλους
Προσαγωγούς
Μηρούς
Γάμπες
Και στις πιο συχνά ζητούμενες περιοχές
Γλουτούς και κοιλιακούς 

Διάρκεια Θεραπείας :

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται συνολικά 8 με 10 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περισσότερο από ένα χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών (συντήρηση)  συστήνεται για περεταίρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

Σε ποιούς απευθύνεται η θεραπεία ;

H θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει περιορισμός μιας και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη δράση της. Είναι μία πλήρως ασφαλής θεραπεία αφού διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αλλά και εκτενείς μελέτες. Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας.

Υπάρχουν αντενδείξεις ;

Άτομα με θρομβοφλεβίτιδα, εγγεφαλοαγγειακή νόσο, κακοηθή όγκο και νεφρική ανεπάρκεια θα πρέπει να συμβουλευτούν τον ιατρό που τους παρακολουθέι πρωτού προχωρήσουν στην θεραπεία.
Άτομα με :
Βηματοδότη
Απινιδωτή
Πνευμονική Ανεπάρκεια
Μεταλλικά Εμφυτεύματα σε ορισμένα σημεία του σώματος
Πρόσφατη κακοήθεια
Πρόσφατο χειρουργείο
Εγκυμοσύνη
Επιληψία
Επίσης δεν ενδείκνυται να προχωρήσουν στην θεραπεία 

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP