Ιατρικά Peelings

Τι είναι τα ιατρικά peelings;

Η απολέπιση με χημικά μέσα(ουσίες) είναι μια αναγνωρισμένη τεχνική ανάπλασης της επιδερμίδας, η οποία εφαρμόζεται επί πολλές δεκαετίες επιτυχώς σε παγκόσμιο επίπεδο. Την επιλέγουμε συχνά σαν μέθοδο προκειμένου να βελτιώσουμε την εμφάνιση και την υφή του δέρματος στο πρόσωπο όπως και στο λαιμό καθώς και στο ντεκολτέ.

Πώς λειτουργούν τα ιατρικά peelings;

Το ιατρικό peeling είναι τεχνική που γίνεται με διενέργεια ελεγχόμενου θεραπευτικού τραύματος, στην επιδερμίδα, το οποίο πραγματοποιείται παράλληλα με την εφαρμογή ενός ή περισσότερων αποφολιδοτικών παραγόντων. Η τεχνική επιφέρει αρχικά την καταστροφή του προβληματικού τμήματος της επιδερμίδας(απολέπιση) και στη συνέχεια την αναγέννηση ινοβλαστών , την ανανέωση των κυττάρων βασικής στοιβάδας και τη δημιουργία νέου ιστού.

Ποιός ο σκοπός της θεραπείας;

Σκοπός της θεραπείας είναι η διόρθωση δερματικών ατελιών και βλαβών, όπως και η πλήρη αναζωογόνηση μέσω θεαματικής βελτίωσης της υφής του δέρματος. Το ιατρικό peeling παρέχει μακράς διάρκειας θεραπευτικά και αισθητικά οφέλη. Το ‘’νέο’’ δέρμα φαίνεται ενισχυμένο, ομαλότερο στην υφή και λαμπερότερο στην εμφάνιση.

Που λειτουργούν ως αυτόνομες αλλά και ως συμπληρωματικές θεραπείες;

Το ιατρικό peeling χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική θεραπεία για περιπτώσεις:

  • Που απαιτούνται διορθωτικές ενέργειες στην καταπολέμηση ρυτίδων και ραγάδων
  • Σε διαταραχή χρώσης επιδερμίδας
  • Σε ακτινικές υπερκερατώσεις
  • Στη λεύκανση σχηματισμένων ουλών

Αποτελεί μια αποτελεσματική και αναγνωρισμένη μέθοδο θεραπείας σύμφωνα πάντοτε με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα εφαρμογής.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP