Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η πιο σημαντική και απαραίτητη αγωγή για την επιδερμίδα μας πριν από οποιαδήποτε άλλη αισθητική η ιατρική θεραπεία  καθώς προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά των δερμοκαλλυντικων . 

Είναι μια πρακτική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και ρύθμισης της λιπαρότητας που στοχεύει στην περιποίηση του προσώπου σε συνδιασμό με την ενυδάτωση του. Είναι πολύ σημαντική για να επιτευχθεί λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια.

Τι προσφέρει ο βαθύς καθαρισμός με ατμό ; 

1. απομακρύνει όλους τους ρύπους και το συσσωρευμένο σμήγμα του δερματος με αποτέλεσμα να αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας .
2. Απελευθερώνονται τα βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν εξάρσεις , ακμή και ερυθρότητα .
3. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
4. Βοηθάει το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης .  

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ;

* η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο βαθύς καθαρισμός με ατμό διαφέρει από άτομο σε άτομο αφού εξαρτάται κυρίως από την ποιότητα της επιδερμίδας και τον ρυθμό παραγωγής σμήγματος. Προτείνεται οπωσδήποτε ένας καθαρισμός 2-4 φορές τον χρόνο . 

Πως γίνεται ο βαθύς καθαρισμός ; 

* Ξεκινάμε τον βαθύ καθαρισμό πάντα με την χρήση συσκευής ατμού (παντα με απιονισμένο νερό ) ώστε να επιτευχθεί η διάνοιξη των πόρων και να μπορέσει έτσι να απομακρυνθεί το σμήγμα και οι φαγεσωρες. Το πιο σημαντικό βήμα είναι στο τέλος η χρήση υψίσυχνων ρευμάτων που διαβεβαιώνει την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης και μας προσφέρει πλήρη αντισηψια  . Συνεχίζουμε παντα με τα προϊόντα  που χρειάζεται το εκάστοτε δέρμα .

Αντενδείξεις βαθύ καθαρισμού με ατμό :

Η μόνη περίπτωση που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε βαθύ καθαρισμό είναι σε κάποιες μορφές ακμής διότι ο ατμός μπορεί να τις επιδεινώσει .

 

 

 

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP