Κρυογενετική θεραπεία Διπλοσάγονο

Τι είναι η κρυογενετική θεραπεία ;

Είναι μια τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να πετύχει ταυτόχρονα την λιπόλυση του διπλοσάγωνου αλλά και την αναζοωγόνηση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού. Συνδυάζει την τεχνική του δυναμικού μασάζ με την συνεχή εναλλαγή των θερμοκρασιών από το ζεστό στο κρύο. Παρόλη την ονομασία δεν υπάρχουν κοινά στον τρόπο εφαρμογής με την γνωστή κρυολιπόλυση η οποία χρησιμοποιεί την τεχνική της αναρρόφησης.

Πως λειτουργεί η κρυογενετική θεραπεία στο διπλοσάγονo;

Λειτουργεί με την τεχνική του δυναμικού μασάζ σε συνδιασμό με την συνεχή εναλλαγή των θερμοκρασιών απο το ζεστό στο κρύο. Η κρύα θερμοκρασία που χρησιμοποιείται είναι -1 ° C δεδομένης της ευαισθησίας και του μέγεθους της περιοχής. Η θεραπεία για την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου διαρκεί  14 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν; 

Η κρυογενετική θεραπεία για την αντιμετώπιση του διπλοσάγωνου είναι ένα πρωτόκολλο που συνδυάζει την λιπόλυση αλλά και την τόνωση. Θα χρειαστούν συνολικά 5 συνεδρίες ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα :

•    Μείωση του διπλοσάγονου από την πρώτη και όλας συνεδρία
•    Αναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου
•    Καθολική αναζοωγόνηση και λάμψη του προσώπου
•    Μόνιμα αποτελέσματα

Ποιά είναι η αίσθηση που έχει ο ασθενής κατά την διάρκεια της συνεδρίας ;

Δεν είναι καθόλου επίπονη διαδικασία. Η θεραπεία έχει μια ευχάριστη αίσθηση καθώς γίνεται με την τεχνική του δυναμικού μασάζ.
Δεδομένου ότι το δέρμα είναι ελαφρώς μουδιασμένο από το κρύο, δεν συνειδητοποιείτε πόσο κρύα είναι η συσκευή που εφαρμόζεται στο δέρμα σας.

Είναι ασφαλής;

Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές λιπόλυσης και σύσφιξη, περισσότερο ή λιγότερο επεμβατικές, η κρυογενετική θεραπεία χρησιμοποιεί μόνο ζεστό και κρύο. Δεν υπάρχει χρήση ενεσίμου ούτε κάποια ακτινοβολία οποιουδήποτε τύπου. Επίσης, δεν χρησιμοποιείται η τεχνική της  αναρρόφησης με αποτέλεσμα να την καθιστά πλήρως ασφαλή για το δέρμα.

 

 

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP