Κρυογενετική θεραπεία

Τι είναι η κρυογενετική θεραπεία ;

Είναι μια τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να πετύχουμε ταυτόχρονα την λιπόλυση του διπλοσάγωνου αλλά και την αναζωογώνηση και σύσφιξη του προσώπου. Το κρύο επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος  και σε συνδυασμό με την τεχνική του δυναμικού μασάζ, αυξάνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του δέρματος (ινοβλάστες), ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πώς  λειτουργεί;

Η εφαρμογή γίνεται με την διαδικασία του δυναμικού μασάζ σε συνδυασμό με χαμηλές θερμοκρασίες  γύρω στους +6 ° C.  Το πρόγραμμα χωρίζετε σε 2 φάσεις των 10 λεπτών.
Χωρίζουμε την αριστερή με την δεξιά πλευρά του προσώπου και όταν ολοκληρωθεί η πρώτη ο ασθενής μπορεί αμέσως να δεί την διαφορά της αριστερής με την δεξιά πλευρά.
Στην θεραπεία αυτή δεν υπάρχει θερμή φάση, ωστόσο, το κρύο αντισταθμίζεται από τη ζεστασιά του σώματος. Με την διαδικασία αυτή το δέρμα συσφίγγεται αμέσως από το κρύο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά. Οι πόροι του δέρματος υποχωρούν με το κρύο για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Το πρόσωπο φαίνεται πιο φρέσκο και νεότερο. Η κρυογενετική θεραπεία παρέχει ταυτόχρονα λεμφική αποστράγγιση που ελαττώνει το πρήξιμο και φωτίζει το πρόσωπο. Τέλος, το κρύο είναι αντιφλεγμονώδες και οι διαδικασίες αυτές έχουν θετική επίδραση στα σημάδια και την ερυθρότητα.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

•    Το δέρμα συσφίγγεται  και αναζωογονείται άμεσα.
•    Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά
•    Σμίκρυνση διεσταλέμων πόρων
•    Μεγάλη βελτίωση στις σακούλες κάτω από τα μάτια λόγω της λεμφικής αποστράγγισης που πετυχαίνουμε.
•    Βελτίωση της ερυθρότητας και των σημαδιών λόγω της αντιφλεγμονώδους δράση του κρύου.
•    Άμεση λάψη και ξεκούραστη όψη στην καθολική εικόνα του προσώπου.

Ποιά είναι αίσθηση που έχει ο ασθενής κατά την εφαρμογή;

Η θεραπεία έχει μια  ευχάριστη αίσθηση αφού όπως είπαμε γίνεται με την διαδικασία του δυναμικού μασάζ σε συνδυασμό με το μηχάνημα το οποίο εκπέμπει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Άρα ο ασθενής έχει μια πολύ ωραία, χαλαρωτική αίσθηση.
Δεδομένου ότι το δέρμα είναι ελαφρώς μουδιασμένο από το κρύο, δεν συνειδητοποιείτε πόσο κρύα είναι η συσκευή που εφαρμόζεται στο δέρμα σας. Η διαδικασία στο πρόσωπο διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν ;

Για να πετύχουμε όλα τα παραπάνω, συστήνονται 5-6 συνεδρίες.
Μια φορά την εβδομάδα για 5 εβδομάδες και μετέπειτα μπορούμε να συνεχίσουμε ώς συντήρηση του αποτελέσματος 1-2 συνεδρίες τον μήνα.
Το πλάνο αυτό θα έχει συσωρευτικό αποτέλεσμα και θα βοηθήσει στην διατήρηση υψηλότερης παραγωγής κολλαγώνου και ελαστίνης.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP