Μηχανική Διέγερση Κολλαγόνου LPG Endermolift

Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται, το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει. Διεγείροντας το δερματικό ιστό και τα κύτταρα (ινοβλάστες), που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, η θεραπεία Endermolift™ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το γερασμένο δέρμα. Το Endermolift™ ή αλλιώς “η μηχανική διέγερση κολλαγόνου” είναι μία 100% φυσική διαδικασία ανανέωσης του προσώπου που έχει σαν βάση το λεμφικό μασάζ και ενδείκνυται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες που επιθυμούν να ανανεώσουν με φυσικό τρόπο την όψη του προσώπου τους.

Ενδείξεις λεμφικού μασάζ προσώπου – lpg endermolift

  • ρυτίδες κ χαλάρωση προσώπου, λαιμού
  • περιοθφαλμικές ρυτίδες
  • προγούλι
  • Βλεφαρόπτωση
  • λεμφοίφημα, μαύροι κύκλοι ή οιδήματα στα μάτια

Πόση ώρα διαρκεί το λεμφικό μασάζ προσώπου;

Η διάρκεια της συνεδρίας του λεμφικού μασάζ προσώπου ποικίλλει από 20 λεπτά έως και μία ώρα

Είναι επώδυνη η θεραπεία του λεμφικού μασάζ προσώπου;

Η θεραπεία του λεμφικού μασάζ προσώπου είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη. Οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ στο πρόσωπο

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 συνεδρίες, ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Οι ρυτίδες λειαίνονται τα ζυγωματικά ενισχύονται, η επιδερμίδα αποκτά λεία υφή, το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται και ο πρόσωπο δείχνει πιο λαμπερό και νεότερο. Τα αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ προσώπου είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας .

Παραδείγματα πριν και μετά

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP