Πρωτόκολλο Άμεσης Απώλειας Βάρους

Στα διεθνή κέντρα ιατρικής αισθητικής έχουμε σχεδιάσει ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο γρήγορης απώλειας σωματικού βάρους και σύσφιξης σώματος.

Πρωτόκολλο Θεραπειών

Μέσα σε αυτό το πρωτόκολλο είναι ο συνδυασμός τεσσάρων θεραπειών διαφορετικής τεχνολογίας που έχουν στόχο να υπάρξει καθολική αλλαγή στην εικόνα όλου του σώματος. Οι διαφορετικές τεχνολογίες στοχεύουν τόσο στην λιπόλυση όσο και στην σύσφιξη των μυών.

Η μυϊκή ενδυνάμωση  έχει συνδυαστικά αποτελέσματα:

1) Γράμμωση και εκγύμναση του σώματος

2) Σύσφιξη του δέρματος έμμεσα λόγω της  σύνδεσης του στην μυϊκή απονεύρωση

Η διάρκεια των θεραπειών κυμαίνεται στα  30’-60’ ανάλογα με τον αριθμό των σημείων που στοχεύουμε σε κάθε συνεδρία. Το πρωτόκολλο ολοκληρώνεται σε 1 με 1,5 μήνα. Είναι μια καθαρά μη επεμβατική διαδικασία με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που στα χέρια του ειδικά εκπαιδευμένου μας προσωπικού έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα ανώδυνα και γρήγορα.    

Οι ασθενείς που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτό το πρωτόκολλο μπορούν να επιστρέψουν κατευθείαν στην καθημερινότητα τους καθώς δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης.

Πολύ σημαντικό για την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων οδηγιών που θα σας δοθούν από το προσωπικό μας καθώς θα ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.

Παραδείγματα πριν και μετά

Πατήστε στην εικόνα για μεγένθυση

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP