Λιπόλυση – Σύσφιξη ThermiTight™

Η επανάσταση στη μη επεμβατική σύσφιξη και διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου και σώματος. Το ThermiTight είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για σύσφιξη του δέρματος και, εάν είναι απαραίτητο, λιπόλυση. Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα, βελτιώνοντας τη χαλάρωση και την υφή του. Μπορούμε να στοχεύσουμε στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περίγραμμα προσώπου ή σώματος χρησιμοποιώντας υψηλότερες θερμοκρασίες.

Το ThermiTight είναι η πρώτη μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη θερμική ενέργεια για να αντιστρέψει τις επιπτώσεις της γήρανσης σε ολόκληρο το σώμα και πρόσωπο. Είναι κατάλληλο για άτομα που επιθυμούν να έχουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες παρόμοια με τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Πού μπορεί να εφαρμοστεί το ThermiTight;

  • Πρόσωπο (Διπλοσάγωνο)
  • •    Λαιμός - Διπλοσάγωνο
  • Χέρια
  • Κοιλιά
  • Μηρούς
  • Γόνατα
  • Πλαϊνά – love handles
  • Ψωμάκια
  • Πλάτη

Τρόπος Λειτουργίας του Thermi RF

Το σύστημα ThermiRF χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έναν νανο-ανιχνευτή Smart Tip, ο οποίος εισέρχεται κάτω από το δέρμα και θερμαίνει τους ιστούς υποδόρια σε μια καθορισμένη θερμοκρασία. Οι εσωτερικές θερμοκρασίες διατηρούνται και διαχειρίζονται από το σύστημα υπολογιστή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ThermiTight. Επιπλέον, η θερμική απεικόνιση μέσω κάμερας διασφαλίζει ότι οι τιμές θερμότητας είναι ακριβείς και οι θερμοκρασίες του δέρματος είναι σε ασφαλή επίπεδα για τον ασθενή.

Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία που είναι απολύτως ασφαλής και παράγει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, όταν η θερμοκρασία του δέρματος φτάσει τους 50-65ο C, συσφίγγει το δέρμα χωρίς να δημιουργεί εγκαύματα στην επιφάνεια, ενώ θερμοκρασίες 65-70ο C προάγουν τη λιπόλυση και τη θεραπεία των τοπικών λιπών. Οι παραδοσιακές θεραπείες με βάση το φως όπως το Laser και το IPL δεν διεισδύουν αρκετά βαθιά στους ιστούς για να επιτύχουν την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στην επιφάνεια του δέρματος.

Χρειάζεστε αναισθησία κατά την εφαρμογή;

Το ThermiTight είναι μια ανώδυνη μη επεμβατική διαδικασία, που εκτελείται με τοπική αναισθησία ή ήπια μέθη εάν χρειάζεται. 

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θεραπεύονται και την έκτασή τους. Μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως 3 ώρες.

Πότε μπορεί ο ασθενής να επιστρέψει στην καθημερινότητά του;

Οι ασθενείς μπορεί να αισθάνονται κάποιο πρήξιμο και ερυθρότητα, αλλά μπορούν να συνεχίσουν τις κανονικές τους δραστηριότητες μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Πότε εμφανίζονται τα αποτελέσματα;

Οι αλλαγές είναι εμφανείς αμέσως αλλά χρειάζεται χρόνος για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη αξιολόγηση γίνεται τον πρώτο μήνα, η δεύτερη αξιολόγηση γίνεται τον τρίτο μήνα και το τελικό αποτέλεσμα είναι μέχρι τον έκτο μήνα. 

Το ThermiTight συγχωνεύει τις επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες παρέχοντας αποτελέσματα παρόμοια με τη χειρουργική επέμβαση χωρίς την παρεμβατική διαδικασία, τον χρόνο ανάρρωσης ή την αυξημένη δαπάνη της χειρουργικής επέμβασης.

To ThermiTight αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν τις παρεμβάσεις με μεγάλες τομές που ήταν μονόδρομος όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικά μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

Παραδείγματα πριν και μετά

Video Επεμβάσεων

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP