Λιπόλυση – Σύσφιξη ThermiTight™

Η επανάσταση στην πραγματική σύσφιξη και διαμόρφωση σχήματος προσώπου και σώματος μη επεμβατικά

Το ThermiTight είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση για τη σύσφιξη του δέρματος με ταυτόχρονη αντιμετώπιση τοπικού λίπους αν χρειαστεί. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα η οποία βελτιώνει την χαλάρωση και εξομαλύνει την υφή. Σε διαφορετικές υψηλές θερμοκρασίες αντιμετωπίζουμε την υγροποίηση του λίπους και τη σμίλευση του σώματος.

Το ThermiTight είναι η πρώτη μη παρεμβατική διαδικασία η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης στο σύνολό της. Είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Σε ποιά σημεία μπορεί να γίνει η εφαρμογή του ThermiTight;

  • Πρόσωπο (Διπλοσάγωνο)
  • Λαιμό
  • Χέρια
  • Κοιλιά
  • Μηρούς
  • Γόνατα
  • Γάμπες

Τρόπος Λειτουργίας του Thermi RF

Το σύστημα ThermiRF χρησιμοποιείται μαζί με έναν nano-ανιχνευτή θέρμιτρον SmartTip, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα για να θερμάνει υποδερμικά τους ιστούς σε μια επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ThermiTight, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται από το σύστημα του υπολογιστή. Επιπλέον, η καθοδήγηση της θερμικής εικόνας παρέχει στον ιατρό τις εξωτερικές θερμοκρασίες σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της επίδρασης της θερμότητας διατηρώντας ασφαλείς τις θερμοκρασίες του δέρματος.

Αποτελεί μια υψηλής εξειδίκευσης θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια και με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όταν η θερμοκρασία στο χόριο αγγίξει του 50-65 βαθμούς Κελσίου προκαλεί σύσφιξη του δέρματος χωρίς φυσικά να προκαλεί εγκαύματα στην επιφάνεια ενώ θερμοκρασίες 65-70 βαθμούς Κελσίου προκαλούν λιπόλυση και αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Παραδοσιακές θεραπείες με βάση το φως, όπως τα Laser και IPL δεν διεισδύουν αρκετά βαθιά μέσα στους ιστούς για να επηρεάσουν την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος χωρίς να καταστρέψουν την επιφάνεια του.

Χρειάζεται αναισθησία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής;

Το ThermiTight είναι μία ανώδυνη μικρο-επεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή ήπια μέθη αν χρειαστεί.

Διάρκεια θεραπείας

Η διάρκεια θεραπείας εξαρτάται από των αριθμό των περιοχών και την έκταση. Μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 3 ώρες.

Πότε κάποιος μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του;

Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και μπορούν συνήθως να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες στις επόμενες 24 ώρες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Η αλλαγές γίνονται σταδιακά. Στον πρώτο μήνα γίνεται η πρώτη αξιολόγηση, στον τρίτο μήνα γίνεται η δεύτερη αξιολόγηση και στον έκτο μήνα ολοκληρώνεται και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σαν μια φυσική αλλαγή.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, το ThermiTight παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης ή μεγαλύτερο κόστος.

To ThermiTight αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν τις παρεμβάσεις με μεγάλες τομές που ήταν μονόδρομος όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικά μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

Παραδείγματα πριν και μετά

Video Επεμβάσεων

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης
Επικοινωνείστε μαζί μας και κλείστε άμεσα ραντεβού

Επιλέξτε το ραντεβού σας με video κλήση ή με επίσκεψη σε κάποια απο τις κλινικές μας!
TOP